Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

J'N'B

J'Naked Body

J'Naked Body

A Playboy-nyuszi ruha

2016. április 05. - Jnakedbody

Ikonikus, szexi, elegáns, és még sorolhatnánk a jobbnál jobb jelzőket erre a jelmezre. Bár ez nem csak egy jelmez, sokkal inkább egy életérzés, mondaná bizonyára a legtöbb nyuszilány. 

A Playboy nyuszi kosztüm volt az első szolgálati egyenruha, amit nyilvántartásba vettek az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Hivatalánál (US védjegy bejegyzési szám: 0762884). Ezt viselték azok a nyuszilányok, akik felszolgáltak a Playboy Club-ban.

A ruha anyaga műselyem-szaténból készült, amit egy pánt nélküli fűzőre varrtak fel. Szatén nyuszi füllel, pamut farokkal, csokornyakkendős gallérral, kézelőgombbal, fekete harisnyával, és a megfelelő magassarkú cipővel vált teljessé a kosztüm.
A szatén rozettán lévő névtábla a lányok jobb csípőcsontja főlé volt tűzve. Minden lánynak egyedileg készült kosztüm járt. 
Minden klubban volt egy teljes munkaidős varrónő, aki a lányokra igazította a ruhát. A jelmezek két részből álltak, az elöl lévő rész a különböző méretű melltartókból állt, a hátsó pedig a fűzőből, és az egész egy szexi alsóban végződött. A varrónő a megfelelően illeszkedő darabokat a lányok alakjára próbálva, majd igazítva varrta meg, hogy minden nyuszilányon tökéletesen álljon. 

Fontos szerepet játszott az úgynevezett "Bunny Mother", aki a klubokban képviselte a lányokat, ő látta el a HR-es és menedzseri feladatokat. Felelős volt a műszakok ütemezéséért, a tréningért, az elbocsátásokért, és a bérlésért. A lányoknak pontosan kellet figyelniük a súlyukra. Mielőtt megkezdődött a műszak, a menedzser megmérte a lányok súlyát, mivel nem hízhattak, vagy fogyhattak többet 1 fontnál. 

Alkalmanként a Playboy jelmezeket kínál eladásra a Playboy aukciós oldalon, vagy az eBay-en, de utóbbiak lehetnek hamisak, vagy sérültek is. Két nyilvános kiállítás van, melyek a Smithsonian és a Chicago History Museum-ban tekinhetőek meg, de addig is itt van néhány kép, hogy lássuk milyen fantasztikusak is ezek a ruhák, és persze a lányok. 

zelda-valdes-playboy-costume.jpg

Forrás: http://www.worthpoint.com/blog-entry/antiques-minute-playboy-bunnie-costume

three-bunnies.jpg

Forrás: http://www.worthpoint.com/blog-entry/antiques-minute-playboy-bunnie-costume

blackhistory5.jpgForrás: https://www.pinterest.com/pin/29203097554108267/

105745.jpg

Forrás: http://www.express.co.uk/life-style/life/447274/The-tale-behind-the-Playboy-Bunnies

A bejegyzés trackback címe:

https://jnb-underwear.blog.hu/api/trackback/id/tr448557604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása