Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

J'N'B

J'Naked Body

J'Naked Body

Csupasz vagy szőrös?

Melyik a szexi?

2016. április 12. - Jnakedbody

Hölgyek és Urak, mi a véleményetek az (elsősorban női) intim területek szőrtelenségéről, vagy éppen szőrösségéről? 

Anyáink kiskorunkban többnyire bikini gyantáról sutyorogtak, ami azt jelentette, hogy a bugyiból kilógó szőrszálakat távolították el, a többit meghagyták úgy, ahogyan nőtt. Aztán az internettel és az azon fellelhető végtelen mennyiségű pornóval együtt megjelentek a műkörmök, a szolibarna bőr, valamint a teljesen lecsupaszított nemi szervek divatja is. Vajon tényleg annyira normává vált a teljes csupaszság, ahogyan a videók alapján hisszük, vagy léteznek még nők, akik nem szőrtelenítenek

A csík a tuti

A szőrtrendek állandóan változnak. A nők nagy része manapság a teljesen pucér fazon helyett inkább a csíkra szavaz, ha kozmetikushoz látogat. Egy kicsi csíkot vagy háromszöget divatos most meghagyni „dísznek" intim tájékon, a férfiak nagy kedvence lett ez a fazon, ami a mindenütt másutt látható csupaszságot hivatott hangsúlyozni.

Általában a brazilokat emlegetik ilyenkor, pedig az intim szőrtelenítés az arab országokban is folyamatosan jelen volt. Sokan nem gondolnák, hogy az a társadalom, amelyik burnusszal takarja el a nők minden porcikáját, mennyit ad és adott mindig az intim szépségre. Nászéjszaka előtt sok arab országban a család nő tagjai rituális szertartás keretében távolítják el a menyasszony fanszőrzetét különleges főzetű cukorgyantákat használva a célra.

szor.jpg

szor2.jpg

De vajon van-e bármiféle hasznos funkciója a pamacsnak az esztétikai hatáson túl?

Dr. Abkarovics Géza nőgyógyász szerint ma már egészen nyilvánvaló, hogy a szőrtelenségnek semmiféle negatív hatása nincs az egészségre. „Több gyakorló nőgyógyász is megerősítette, hogy a gyakran felmerülő érv, miszerint a szőr egyfajta első védelmi vonal, ami megvéd a külvilágtól, persze igaz, de jelentősége csak azoknál a természeti népeknél van, akik nem hordanak bugyit. Vagyis a szőrtelenítés inkább divatos, mint egészséges, de semmiképpen nem ártalmas, ha az ember tiszta eszközökkel csinálja. „Epilálva kevésbé valószínű a fertőzés, mint borotvával. Nőgyógyászati szűrés előtt tanácsos elvégezni, de nem szükséges” – mondja a nőgyógyász.

Neked mi a befutó? ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jnb-underwear.blog.hu/api/trackback/id/tr118588884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2016.04.12. 19:55:50

Egyszer sima,csupasz aztán csík....kell a változatosság..na. Ha meg nem akkor megnézem másét..:)
süti beállítások módosítása