Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

J'N'B

J'Naked Body

J'Naked Body

Ezzel lepd meg anyukádat vasárnap!

2016. április 28. - Jnakedbody

A szokásos virág és/vagy édesség persze mindig jó ajándék, de idén csapj hozzá valami személyre szólóbbat is, amiből süt a törődés és az odafigyelés.

8095411_orig.jpg

Gyárts neki kézzel készült kupont!

Gyűjtsd össze a leggyűlöltebb házimunkáit és elintéznivalóit, bármit ami miatt esetleg zsörtölődni szokott. Írd fel őket egyenként színes kartonpapírokra, rajzolhatsz is rájuk, sőt pontos szabályokat is gyárthatsz, lényeg, hogy minden kupon felmutatása kötelez téged az adott feladat egyszeri elvégzésére helyette.

Írj neki verset!

Unod már a neten talált összes elcsépelt anyák napi versikét? Költs neki TE, egy pár soros szívhez szóló üzenetet és garantáltak az örömkönnyek! 

Kényesztető szettel!

Járj utána, milyen a bőrtípusa, és vásárolj be neki jó minőségű krémekből. Nézz utána pontosan az alapanyagoknak és állíts össze számára egy személyre szóló csomagot például nappali-, éjszakai- és szemránckrémből! Ha szükséges, kézzel készült használati utasítást is mellékelhetsz vagy beleteheted egy általad díszített dobozba.

Közös filmélménnyel!

Nézzétek meg moziban az új Anyák napja című vígjátékot, Julia Roberts, Jennifer Aniston és Kate Hudson főszereplésével. Vagy maradjatok otthon és rendezz egy tematikus estet anya kedvenc musicaljeivel/retro filmjeivel/Brad Pitt filmjeivel (bármi legyen is a szíve csücske!). Készülhetsz a témában mozis kvízzel is, ha anyukád szereti az ilyesmit. Lényeg, hogy minden az ő kedve szerint folyjék: gondoskodj arról is, hogy kéznél legyen a kedvenc nasija és itala is!

anyak-napja-magyar-moziplakat.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jnb-underwear.blog.hu/api/trackback/id/tr368669688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása